KoÜarica Ko┼íarica
0 proizvod(a) u košarici
Valuta: EUR   HRK  
Naslovnica
O NAMA
PROIZVODNJA
PROIZVODNI PROGRAM
GDJE SMO?
KONTAKTIRAJTE NAS
E-mail:     Lozinka:   
   Izradi ra─Źun    Prijavi se  
Uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja

Kori┼ítenjem online kataloga tvrtke AR HRUPELJ d.o.o. www.ar-hrupelj.hr  obavezujete se po┼ítivati slijede─çe uvjete i pravila:

 

UVJETI KUPNJE

Postupak kupnje: Vaš upit, potvrda primitka uz ispostavljanje ponude, plaćanje robe, dostava odnosno preuzimanje.

 

Isporu─Źitelj naru─Źene robe je tvrtka AR HRUPELJ d.o.o. sa sjedi┼ítem u Zagrebu, Breganska 28a. AR HRUPELJ d.o.o. putem online kataloga omogu─çuje pregled proizvoda te uvid u cijene nakon registracije. Potencijalnim kupcem smatra se svaka osoba koja elektronski po┼íalje upit za barem jedan proizvod, te popuni i po┼íalje tra┼żene podatke putem www.ar-hrupelj.hr. Sve cijene izra┼żene su u kunama sa PDV-om.

 

NARU─îIVANJE ROBE/SLANJE UPITA

Upit za proizvode postavlja se elektronskim putem klikom na KUPI. Odabrani proizvod se sprema u ko┼íaricu. Upit se smatra uspje┼ínim u trenutku kada kupac pro─Ĺe cijeli proces narud┼żbe/upita. Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ─çete potvrdu da je upit zaprimljen od strane AR HRUPELJ. Ukoliko ne dobijete takvu potvrdu molimo da provjerite da li se artikli nalaze u Va┼íoj ko┼íarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nas kontaktirate.

 

OTPREMA ROBE

Naru─Źena roba biti ─çe slo┼żena na na─Źin da se uobi─Źajenom manipulacijom u transportu ne mo┼że o┼ítetiti. Kupac je du┼żan prilikom preuzimanja naru─Źene robe provjeriti eventualno o┼íte─çenje i odmah reklamirati dostavlja─Źu koji je robu dostavio. Provjera ispravnosti ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije ne uva┼żavamo.

 

PLA─ćANJE ROBE

Kupac se obavezuje naru─Źene proizvode platiti jednim od slijede─çih na─Źina pla─çanja:

- Gotovinom/karticom
- Po predara─Źunu
- Pouze─çem

Tro┼íak dostave dodatno se zara─Źunava na cijenu prema cjeniku dostavne slu┼żbe.

 

IZMJENE

AR HRUPELJ d.o.o. zadr┼żava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila.

Ukoliko se ne sla┼żete s navedenim pravilima kori┼ítenja i ne ┼żelite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se putem e-maila i za to vrijeme nemojte koristiti usluge online kataloga.

 

REGISTRACIJA

Da biste se registrirali na www.ar-hrupelj.hr morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za to─Źnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko do─Ĺe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, du┼żni ste odmah a┼żurirati Va┼í korisni─Źki ra─Źun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

 

SIGURNOST

Prilikom registracije na www.ar-hrupelj.hr biti ─çete du┼żni kreirati korisni─Źko ime i lozinku koju morate zadr┼żati samo za sebe i ne dijeliti s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narud┼żbe koje su naru─Źene pod Va┼íom lozinkom.

 

VANJSKE USLUGE

Usluge koje Vam pru┼ża www.ar-hrupelj.hr ne uklju─Źuje tro┼íkove koje snosite koriste─çi ra─Źunalnu opremu i usluge za pristup na┼íim stranicama. AR HRUPELJ d.o.o. nije odgovoran za tro┼íkove telefona ili bilo koje druge tro┼íkove do kojih mo┼że do─çi.

 

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sadr┼żaj www.ar-hrupelj.hr je za┼íti─çen i AR HRUPELJ d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo kori┼ítenje. Za svako komercijalno kori┼ítenje sadr┼żaja na www.ar-hrupelj.hr  stranici morate prethodno kontaktirati AR HRUPELJ d.o.o.

 

DOSTUPNOST AR HRUPELJ ONLINE KATALOGA

Iako Vam AR HRUPELJ d.o.o. nastoji dati najbolju mogu─çu ponudu usluga, ne mo┼żemo garantirati da ─çe usluga odgovarati Va┼íim potrebama. AR HRUPELJ d.o.o. tako─Ĺer ne mo┼że garantirati da ─çe usluga biti bez pogre┼íaka. Ukoliko do─Ĺe do pogre┼íke, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbr┼żi mogu─çi na─Źin.

 

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Svi logotipi, originalne oznake, marke i modeli automobila registrirane su za┼íti─çene oznake proizvo─Ĺa─Źa vozila. Koristimo navedene za┼íti─çene oznake samo kao sredstvo kojim kupca upu─çujemo u namjenu kori┼ítenja i raspoznavanja proizvoda ponu─Ĺenih na na┼íoj web stranici.

 

AR HRUPELJ d.o.o. zahvaljuje se na Vašem povjerenju.

Nastavi
PARTNER

Pretra┼żite dijelove putem tra┼żilice na┼íeg partnera
KATEGORIJE
Privatnost podataka | Uvjeti korištenja | Dostava i povrat | Kontakt
Copyright © 2018 AR Hrupelj Online katalog
Powered by Johnatan.com