Koarica Košarica
0 proizvod(a) u košarici
Valuta: EUR   HRK  
Naslovnica
O NAMA
PROIZVODNJA
PROIZVODNI PROGRAM
GDJE SMO?
KONTAKTIRAJTE NAS
E-mail:     Lozinka:   
   Izradi račun    Prijavi se  
O NAMA

Tvrtka AR Hrupelj je osnovana 1982. godine, tada smo djelovali kao obrt, da bi kasnije izrasli u tvrtku.

U početku smo počeli proizvoditi svega nekoliko proizvoda (rubove zadnjeg blatobrana za: Fiat 126p, Golf I, Kadett C) te proizvode smo distribuirali širom bivše države. Proizvodili smo za Auto hrvatsku u Zagrebu, Unis u Sarajevu i za sve veće kuće, tako da su se naši proizvodi mogli naći na području cijele bivše države. Tijekom rata naša proizvodnja je stala, a razlog tomu je bila mobilizacija naših djelatnika uključujući i našeg direktora. Nakon rata proizvodnja je ponovno pokrenuta, te smo polako širili naš proizvodni program.

Zbog sve veće potražnje za dijelovima u Hrvatskoj, odnosno otvaranja naše države prema zapadu, bili smo primorani proširiti i našu ponudu kupcima. Stupili smo u kontakt sa većim svjetskim proizvođačima karoserijskih auto dijelova i počeli smo naš proizvodni program nadopunjavati uvozom iz zapadno europskih zemalja. Na taj način smo mogli ponuditi sve ono što se moglo naći na svjetskom tržištu zamjenskih karoserijskih auto dijelova. Mnogi su nas u to vrijeme ucjenjivali da prestanemo proizvoditi i da počnemo samo uvoziti, no naravno mi smo i dalje ustrajali u svojoj vlastitoj proizvodnji.

Budući da su se stranci uvjerili u našu kvalitetu proizvodnje, godine 1999. sklopili smo ugovor sa Danskom tvrtkom Europarts i počeli proizvoditi za njih. U početku je to bilo svega nekoliko proizvoda (rubovi blatobrana za Škodu Favorit, Tuneli sa cijevima za grijanje za VW „bubu“). Nakon što je tvrtku Europarts 2005. kupila također danska tvrtka Klokkerholm, tim potezom su postali jedan od najvećih svjetskih proizvođača zamjenskih karoserijskih auto dijelova. Danas zahvaljujući našem znanju, iskustvu i kvaliteti proizvodimo baš za njih, dansku tvrtku Klokkerholm jednu od najvećih svjetskih proizvođača zamjenskih karoserijskih auto dijelova više od trideset proizvoda svjetske kvalitete.

Nastavi
PARTNER

Pretražite dijelove putem tražilice našeg partnera
KATEGORIJE
Privatnost podataka | Uvjeti korištenja | Dostava i povrat | Kontakt
Copyright © 2018 AR Hrupelj Online katalog
Powered by Johnatan.com