KoÜarica Ko┼íarica
0 proizvod(a) u košarici
Valuta: EUR   HRK  
Naslovnica
O NAMA
PROIZVODNJA
PROIZVODNI PROGRAM
GDJE SMO?
KONTAKTIRAJTE NAS
E-mail:     Lozinka:   
   Izradi ra─Źun    Prijavi se  
PROIZVODNJA

Naša osnovna djelatnost je proizvodnja auto dijelova. Za sve dijelove koje proizvodimo koristimo lim ST 1303 hladno valjani, debljine 0,8-1 mm ovisno o proizvodu.

Limene auto dijelove proizvodimo na dva na─Źina:
1. Deformacijom lima (savijanjem)
2. Stla─Źivanjem u alatima (isprešavanjem)


Opis izrade proizvoda deformacijom lima (savijanjem)
Ovim na─Źinom proizvodnje se koristimo za manje serije ili za unikatne dijelove za „oldtimere“, uglavnom onih kojih nema na tr┼żištu, jer je ovaj na─Źin proizvodnje puno skuplji od isprešavanja.

Naj─Źeš─çe proizvodimo pragove, oplate vrata, stranice za kombi vozila, podove… Za savijanje imamo ─Źitav niz oštrih no┼żeva, te onih s radijusom kao i više prizmi u kojima se savija. Tako smo u mogu─çnosti na proizvodu izraditi sve kutove i radijuse s odstupanjem ne ve─çim od 1mm.
U ovom dijelu proizvodnje se tako─Ĺer koristimo i specijalnim „ekold“ ─Źeki─çima. Njima mo┼żemo razvla─Źiti i skupljati lim, te tako dobiti bilo koji „plasti─Źni oblik“. Za ovu proizvodnju koristimo hidrauli─Źnu savija─Źicu s radnim stolom 2500mm i snage 80 tona, te „ekold“ ─Źeki─çe snage 6 tona.

 

Opis izrade proizvoda stla─Źivanjem (isprešavanjem)
Ovim na─Źinom proizvodimo sve proizvode kod kojih ┼żelimo da su vjerna kopija originala, te nam je za taj na─Źin proizvodnje potreban alat. Alate izra─Ĺujemo u vlastitoj alatnici. Naj─Źeš─çe se proizvod u alatu izra─Ĺuje u više faza za što nam je potreban više stepeni alat, tj. od ravnog lima do kona─Źnog proizvoda ima još nekoliko operacija. Što više ima operacija prilikom proizvodnje proizvoda to je proizvod kvalitetniji, ali na┼żalost i skuplji. Poznato je da neki proizvo─Ĺa─Źi iz Turske i isto─Źno europskih zemalja preska─Źu te operacije pa nude izuzetno jeftine proizvode, ali vrlo upitne kvalitete. Budu─çi da takvi proizvodi teško pronalaze put do kupaca u zapadnoj Europi, te smo zbog toga odlu─Źili veliku pa┼żnju posvetiti prvenstveno kvaliteti.

Za ovu proizvodnju se koristimo:
- trostepnim hidrauli─Źnim tla─Źnim strojem snage 80 tona
- tla─Źni hidrauli─Źni stroj snage 250 tona

Nastavi
PARTNER

Pretra┼żite dijelove putem tra┼żilice na┼íeg partnera
KATEGORIJE
Privatnost podataka | Uvjeti korištenja | Dostava i povrat | Kontakt
Copyright © 2018 AR Hrupelj Online katalog
Powered by Johnatan.com